Megosztás

Kapcsolat

Szendrői Gazdaság Kft.


3752 Szendrő, Ivánka tanya 1.

Tel: +36/48-460-018

E-mail: info@szendroigazdasag.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 8.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

BÁRÁNYCSÍKOK MATYÓ MÓDRA

2012.02.07.

BÁRÁNYCSÍKOK MATYÓ MÓDRA

Bárányhús, juhtúró, gomba, rozmaring

Hozzávalók:
  • 1 kg báránylapocka vagy comb
  • 40 dkg vöröshagyma
  • 25 dkg juhtúró
  • 50 dkg gomba
  • 30 dkg paradicsom
  • 3 db babérlevél
  • 3 szál friss rozmaring
  • 1 dl étolaj
  • 1 dl tejföl
  • só, bors, ízlés szerint
Elkészítés: 

A kockára vágott hagymát serpenyőben üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a babérlevelet, majd a csíkokra vágott bárányhúst. Sózzuk, borsozzuk, majd a szeletelt gombával készre pároljuk. Miután kész, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, majd a juhtúrót és összekeverjük. Köretként tolltésztával tálaljuk, majd a tetejét tejföllel meglocsoljuk.

vissza