Soha sem kóstoltam még a birkahúst, hogyan készítsem elő?
Napjainkban sokan fintorognak, ha birkahúsról esik szó, nagyon sokan vannak, akik egész életükben meg sem kóstolják. „Nem szeretem, mert faggyús, mert birka szaga van” – szól az előítélet. Ennek az oka valószínű a rossz előkészítés vagy elkészítési módok. A juhhúst elkészítés előtt jól meg kell tisztítani a faggyút, leszedni esetleg forró ecetes vízzel lemosni. Az idősebb állatok érezhető erősebb szagát pácolással még jobban lehet tompítani, vonzóbbá tenni.
Szeretnék bárányt venni, hogyan történik a szállítása?
Ez függ attól is, hogy hány bárányt szeretne. Mivel a kapcsolatot felvesszük a megrendelővel ezt tisztázzuk az elején. Nyílván nagy darabszámnál a megfelelő teherautóval biztosítjuk a bárányok házhoz szállítását. Kis darabszámnál közös megegyezéssel, de szívesen fogadjuk a megrendelőket a telepen, és ha kedve tartja gyönyörű természeti környezetben sétálhat, kirándulhat is, valamint a nem messze lévő Abod faluban szállást is tudunk biztosítani. (Falusi szállás menüpont)